26/02/2024


Centre Natació Mataró
Passeig del Callao s/n
08301 MATARÓ
Apartat de correus 44

 
 
Portada  
 
CAMPIONATS D’ESPANYA ABSOLUT I JÚNIOR
Berta Cantó i Natàlia Torné sumen cinc medalles de plata en el millor balanç mai assolit pels nedadors del Centre en un campionat estatal absolut
Més informació
 
TORNEIG SOCIAL DE WATERPOLO
Va començar ahir a la tarda el Torneig Social de waterpolo on 8 equips formats per pares, jugadors i jugadores lluitaran per la victòria final.
Més informació
 
EXHIBICIÓ DE TENNIS TAULA A LA RAMBLA
Molta gent en una exhibició que va "fer jugar" al públic amb els nostres jugadors.
Més informació
 
POL SAMSÓ MEDALLA DE PLATA A BARCELONA
El nostre jove triatleta arriba en 2a posició a la Triatló de la Vila disputada a Barcelona, l'equip acaba 3r classificat.
Més informació
 
MEDALLES I BONS RESULTATS A MALLORCA
Berta Triola i Pol Cantó tornen amb medalles del Campionat d'Espanya de Mallorca. L'equip del Mataró obté molt bones marques.
Més informació
 
MARTA BACH I ROSER TARRAGÓ JUGUEN A MADRID
La Marta i la Roser han tornat de Madrid de jugar-hi un torneig internacional amb la selecció estatal on hi han destacat pel seu bon joc i pels gols fets per ambdues.
Més informació
 
ÈXIT DE PÚBLIC A LES SINCROSANTES
Moltíssima gent va venir al Centre a veure l'exhibició de natació sincronitzada per part de l'Associació Esportiva Sincro Mataró
Més informació
 
GABI TEBAR JUGA AMB LA SELECCIÓ ESTATAL JUVENIL
El nostre jugador ha jugat amb la selecció estatal un torneig internacional que s'ha celebrat a la piscina M-86 de Madrid.
Més informació
 
   
Disseny: Compagina, S.L. Col·laboracions, comentaris, consultes: cnmataro@cnmataro.org / Tels: 93 796 29 02 / 93 790 36 90 / Fax: 93 790 61 48