27/05/2020
Webcam
E mail
Descàrrega de documents
 
 
[Portada] -- Natació  
 
 

23.03.10. ELS NOSTRES NEDADORS ASSOLEIXEN BONES CLASSIFICACIONS A PONTEVEDRA
Es va nedar a Pontevedra el Campionat d’Espanya d’Hivern de Joves i els nostres representants entrenats per en Sergi Garcia varen aconseguir bones classificacions malgrat no estiguin encara en el seu millor moment de forma.
L’Adriana Roca i en Pol Cantó varen pujar al podi per endur-se la medalla de bronze; l’Adri en els 200 estils amb un crono de 2.24.86 i en Pol en els 200 papallona amb un temps de 2.15.02.
L’Adriana també va nedar els 400 lliures on va quedar 4a classificada amb un temps de 4.30.72, la mateixa posició que va fer en Pol en la prova de 100 papallona amb un crono de 59.71
L’Aina Triola va arribar en la 4a posició en els 100 esquena amb un temps de 1.09.19, la mateixa posició aconseguida en la prova de 50 esquena.
La Carla Chaves va quedar 5a classificada en la prova de 400 estils marcant un temps de 5.18.82.
L’altra representant del Centre la Clara Rodriguez es va classificar 5a en els 50 lliures amb un crono 27.80
En el relleus dels 4x100 metres estils femenins (l’Aina Triola, la Carla Chaves, l’Adri Roca i la Clara Rodriguez) van quedar 9es classificades.
Els altres dos relleus varen ser els 4x200 i els 4x100 metres lliures femenins, on les nostres nedadores també varen demostrar que es troben en molt bones posicions d’aquestes joves promeses.

22.02.10. CLARA I RODRIGUEZ I NATÀLIA TORNÉ PARTICIPEN EN EL TRIOMF DE CATALUNYA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE COMUNITATS
S’ha celebrat a Madrid el XXVI Campionat d’Espanya per a Comunitats i Catalunya ha fet valer el seu pes com a potència estatal i s’ha imposat per la gran qualitat dels seus nedadors.
Formaven part d’aquest equip campió dues de les nostres nedadores, la Clara Rodriguez i la Natàlia Torné que amb la seva participació han contribuït a fer que Catalunya es proclamés campiona al sumar durant els tres dies de competició un total de 1770 punts, per sobre dels 1600 de la comunitat de Madrid i dels 1300 d’Andalusia.
La Natàlia va nedar la prova de 200 metres esquena i va quedar 3a classificada amb un crono de 2.21.23 apuntant bones maneres malgrat no estar en el seu millor moment.
La Clara va nedar dos relleus; 4x50 estils i 4x50 crol i la prova individual de 50 metres lliures.
En el relleu d’estils Catalunya va quedar classificada en segona posició, la mateixa posició que va obtenir en el relleu de 4x50 lliures.
En la prova individual la Clara va tocar en 4a posició amb un crono de 27.59 molt a frec de la tercera nedadora.
Les nostres dues nedadores continuen mantenint un alt nivell de competició que fa que siguin seleccionades per a esdeveniments esportius molt importants.

18.02.10. NATÀLIA TORNÉ I CLARA RODRIGUEZ AMB LA SELECCIÓ CATALANA
Les nostres dues nedadores han estat seleccionades per la selecció catalana per a participar en una nova edició del Campìonat d’Espanya de Comunitats Autònomes que es nedarà a la piscina del Mundial’86 a Madrid des del divendres fins al diumenge.
Ambdues nedadores formen part d’una selecció de veritable luxe o hi figuren estrelles mundials com la Mireia Belmonte i l’Èrika Villaecija, fet que encara ressalta més el nivell de la Natàlia i la Clara.
L’objectiu és aconseguir guanyar el campionat seguint els èxits assolits en edicions anteriors.

09.02.10. CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL
Continua la línia de bons resultats de la nostra natació.
El cap de setmana el nostre equip Infantil va nedar el campionat de Catalunya que es celebrava a la piscina del Vic-Etb i va refermar les bones marques de fa dues setmanes en les proves de fons i relleus.
L’equip entrenat per en Joan Parra i la Maria Folgado el composaven disset nedadors que van assolir un total de sis medalles i fins a vint-i-cinc finals, que van fer que el Centre aconseguís una fantàstica 5a posició en la classificació per equips.
En Pol Cantó va demostrar que és un dels millor nedadors de Catalunya de la seva categoria doncs en les proves de 100 i 200 papallona va aconseguir dues medalles de plata.
En Martí Garolera va assolir fins a tres medalles de bronze en les proves de 100 i 200 esquena i en 400 lliures.
La Berta Triola també es va endur la medalla de bronze en la prova de 400 lliures, demostrant que els nostres nedadors estan en els llocs de podi.
En el repartiment de les finals, als ja anomenats, cal afegir-hi en Pol Roca, la Teresa Iñiguez, la Nicole Muñoz, l’Eduard Cecilia, la Júlia Jubany, la Júlia Valera, en Francesc Ros i la Mariona Graupera que van aconseguir en les seves proves, entrar entre els vuit millors del campionat.
Els nedadors Sergio Zurdo, en Nacho Valdivieso, l’Adrià Parra, en Martí Penedès, l’Helena Ruiz, i la Laura Loste, també hi varen nedar i tots ells varen competir a un grandíssim nivell.

02.02.10. QUATRE MEDALLES D’OR I TRES DE PLATA DELS NOSTRES MÀSTERS
Els nostres nedadors màsters varen tornar a demostrar que estan a l’elit de les seves categories. Fins a quatre medalles d’or i tres de plata es varen endur del campionat d’Espanya que es va celebrar a Castelló.
Va començar en Sergi Garcia en la prova de 200 estils on va tocar primer i a més va batre el rècord d’Espanya amb un crono de 2.15.82
Un altre dels nostres guardonats va ser en Mario Loret que va quedar campió d’Espanya en tres proves diferents; en 50 papallona amb 27.81 i en 50 braça amb 32.51 i en 50 esquena amb 29.22.
Josep Ma Pardo també es va penjar tres medalles d’or; en 100 estils amb 1.09.77, en 100 esquena amb 1.09.92, en 50 lliures amb 26.87 i encara se’n va penjar una de plata en 50 esquena on va fer 32.03.
No es varen acabar aquí els èxits dels nostres màsters en Joaquin Alvarez va pujar a dalt de tot del podi en la prova de 50 metres papallona amb un temps de 31.99 i encara va aconseguir una medalla de plata en 50 braça i una de bronze en 50 lliures.
En César Cambray va aconseguir tres medalles de plata en les proves 100 estils i 50 i 100 braça.
En Ferran Viciano es va penjar tres medalles de plata en les proves de 50,100, i 200 metres braça.
I la Carme Gómez també va ser guardonada amb dues medalles de plata en les proves 50 i 100 esquena.
La participació la van completar la Montse Morera que va nedar 200 metres estils i va acabar en 6a posició.
En Manfred Bauer es va tirar en la proves de 50 i 200 metres braça. I en Lluís Saura que va nedar 200 estils, 50 braça, 50 papallona i 50 lliures.
Moltes felicitats per aquests “eterns” nedadors del Centre.

26.01.10. CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL A SABADELL
Una altra bona actuació dels nostres joves nedadors de la categoria Infantil que varen nedar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Fons i Relleus.
Els resultats de tots els participants, varen ser molt bons tant en marques com en classificacions assolides.
Martí Garolera, en la prova de 1500 metres lliures va aconseguir una fantàstica marca de 17.25.35 que el va portar fins a la 4a posició just a tocar de la medalla de bronze.
Berta Triola també va mostrar el seu nivell en el 800 metres lliures, tocant en la 5a posició amb un crono de 9.53.84. en aquesta mateixa prova la Júlia Jubany va fer un registre de 10.04.80 arribant en 9a posició. Finalment en Pol Cantó en la prova de 1500 lliures va arribar en 13a posició amb un crono de 17.42.82.
En els diversos relleus que es varen nedar es varen assolir molt bones classificacions totes elles entre les 10 primeres posicions de cada prova, cosa que denota el gran nivell d’aquestes promeses.
Els nedadors que varen participar en aquests bons resultats varen ser: Pol Roca, Pol Cantó, Adrià Parra, Francesc Ros, Sergi Zurdo, Martí Garolera, Eduard Cecilia, Martí Penedès, Albert Velasco, Júlia Valera, Berta Triola, Nicole Muñoz, Teresa Iñíguez, Laura Requena, Júlia Jubany, Ignasi Valdivieso, Mariona Graupera, i Helena Ruiz.

22.12.09. MÉS MEDALLES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR NEDAT A GRANOLLERS
La nostra secció de natació continua recollint medalles i bons resultats en tots els campionats que participa.
Aquest cop varen ser els nostres nedadors juniors en el Campionat de Catalunya nedat a Granollers on varen tornar a demostrar que el treball amb els joves també està donant bons resultats.
La Carla Chaves i l’Aina Triola es varen proclamar sotscampiones de Catalunya; la primera en les proves de 100 i 200 metres braça i la segona en la de 200 metres esquena. Aquestes dues nedadores varen repetir més pòdiums, així la Carla va ser tercera classificada en 400 metres estils i l’Aina va quedar tercera en els 100 metres esquena.
L’altre representant del Centre que es va penjar una medalla de bronze va ser l’Andreu Valls en la prova de 200 metres braça.
Més nedadors que varen aconseguir bones marques i bones classificacions varen ser en Dani Garcia en 50 metres braça, la Nina Vera en els 100 metres estils, la Sara Martínez en els 200 papallona i l’Anna Carballo en els 800 lliures, tots ells es varen classificar entre els deu primers de les seves respectives proves.
La Núria Vivas i la Júlia Fàbregas també varen aconseguir bons resultats i marques.
En els relleus el Mataró també va estar entre els deu primers classificats fet que demostra que les nostres promeses pugen a un bon nivell.

30.11.09 BONA PARTICIPACIÓ DELS NOSTRES NEDADORS A CASTELLÓ
Els nostres nedadors varen ser a Castelló nedant el Campionat d’Espanya Absolut entre els millors de tot l’Estat.
El nostre equip va tenir actuacions molt remarcables, i alguns dels nostres participants varen entrar a les finals i es varen classificar entre els nedadors d’elit de la natació estatal.
La joveníssima Clara Rodríguez, va aconseguir dos rècords; un de Catalunya en els relleus de 4x50 metres lliures i el rècord el d’Espanya de 16 anys en la prova de 50 metres lliures en una espectacular final on va arribar en 6a posició amb un temps de 25.57.
La Clara també va nedar les proves de 100 metres lliures i 50 metres papallona on va a tornar a demostrar la seva gran projecció de futur.
Un altre protagonista fou en Roger Rabassa on va excel•lir en la prova de 400 metres lliures on es va classificar en 6a posició amb un crono de 3.50.86, en els 800 metres lliures en Roger va tocar en 11a posició amb un temps de 8.04.53
La Natàlia Torné en la prova de 200 metres esquena va entrar a la final i va arribar en 7a posició amb un crono de 2.14.44. En la prova de 100 metres esquena va tocar en 15a posició.
En aquesta mateixa prova la Marta Serras va arribar en 18 a posició i en 15a en els 50 metres esquena.
La Berta Cantó va aconseguir també una bona classificació en les proves de braça, en 50 metres va tocar en 10a posició també va estar amunt en les proves de 100 i 200 braça.
Les nostres nedadores, en els relleus es varen tornar a anivellar amb els millors equips del Campionat, és així com en el relleu de 4x50 estils la Marta Serras, la Berta Cantó, l’Adri Roca i la Clara Rodriguez, amb un temps de 1.54.30 es varen classificar en 7a posició, nedant un relleu molt bo.
Les mateixes nedadores varen nedar els 4x100 metres estils i varen tocar en 9a posició amb un crono de 4.12.49.
En el relleu de 4x50 metres lliures foren la Clara, la Marta , l’Adri i la Natàlia Torné les que varen tocar en 10a posició amb un temps de 1.46.29, i aquesta fou també la posició que varen assolir en el relleu de 4x200 metres lliures amb un temps de 8.14.69.
Finalment, fruit d’aquests bons resultats, l’equip femení del Mataró va aconseguir la 10a posició per equips cosa que el situa entre els millors de tot l’Estat.

26.11.09. EL NEDADORS DEL MATARÓ ALS CAMPIONATS D’ESPANYA
Des demà i fins el diumenge es celebra a Castelló el Campionat d’Espanya de natació absoluta en piscina curta amb una àmplia representació del Centre.
Deu nedadors del Centre han aconseguit les mínimes i en Sergi el nostre entrenador té marcat com objectiu aconseguir resultats semblants als assolits als passats Campionats.
La Natàlia Torné i la Berta són les que poden tenir més possibilitats per pujar al podi i recollir alguna medalla, però no hem d’oblidar la gran vàlua d’altres nedadores com la Clara Rodriguez, i l’Adri Roca que buscaran un lloc en les finals.
L’equip l’acaba de composar en Roger Rabassa, en Josua Samios, l’Aina Jimenez, la Marta Serras, la Carla Chaves i l’Aina Triola.
Tots han treballat molt dur per assolir la fita de classificar-se i viatgen molt il•lusionats per aconseguir bons registres.

09.11.09. ELS NOSTRES NEDADORS S’ENDUEN SET MEDALLES DE SANT ANDREU
Va ser la Clara Rodríguez qui va aconseguir la millor classificació dels nostres i penjar-se la medalla d’or en la prova de 50 metres lliures amb un temps molt bo de 26.36, D’aquesta manera la Clara comença a afinar-se de cara els propers campionats estatals, després de la gran temporada passada. Però van continuar venint medalles.
La Natàlia Torné es penjava la de plata en la prova de 200 metres esquena on tocava la paret amb 2.13.29. En aquesta mateixa prova la Marta Serras es quedava a la les portes del bronze, en tocar en 4a posició amb un temps de 2.15.49.
L’Anna Triola 7a, l’Alba Roy 11a, l’Helena Torné 12a, i la Natàlia Jodar 17a varen completar la nombrosa participació mataronina en aquesta prova.
Més medalles. L’Adriana Roca pujava al podi per endur-se la medalla de bronze en la prova de 200 metres estils i va estar a tocar d’assolir la 2a posició per ben poc.
En la prova del 50 metres esquena la Marta Serras s’enduia la medalla de bronze en parar el crono en 29.76, molt a prop de la medalla de plata.
En la prova de 50 metres braça la Berta Cantó pujava al podi en tercera posició amb un temps de 33.29.
Més tard era en Josua Samios qui en els 50 metres papallona també tocava en 3a posició amb un crono de 24.55.
En Roger Rabassa el nostre nedador més veterà també va aconseguir realitzar una gran prova en els 400 metres lliures on va arribar en tercera posició amb un temps de 3.58.72 avisant que s’està posant en forma de cara als Campionats d’Espanya.
Els demés nedadors que també varen participar-hi, preparant-se per a competicions futures van ser l’Aina Jimenez, la Natàlia Jodar, la Mireia Biel, la Irene Illa, l’Andreu Valls, en Jesús Collado.
Tota la representació del Mataró va estar a un gran nivell, i cal felicitar-los a tots i especialment als medallistes.

27.10.09. BERTA CANTÓ I NATÀLIA TORNÉ GUARDONADES
En motiu de la presentació de la XIa edició del Circuit Català de Trofeus de natació que es fa a Barcelona, les nostres nedadores, la Berta Cantó i la Natàlia Torné, rebran els guardons corresponents a l’edició passada per les bones classificacions assolides durant tota la temporada en cada un dels trofeus que es van celebrar a diferents clubs de Catalunya.
La Berta rebrà dos premis que acrediten els seus grans resultats;
En la classificació general la Berta serà guardonada per haver estat la tercera millor nedadora de tot el Trofeu.
En la classificació específica, la Berta rebrà el premi per ser la millor nedadora en les proves de braça que es varen nedar en tots el trofeus.
Per la seva banda la Natàlia Torné rebrà un guardó que l’acredita com a millor nedadora en les proves d’esquena, després de comptabilitzar totes les seves actuacions en el diversos trofeus nedats també durant la temporada passada.
Des d’aquí felicitem a aquestes dues grans nedadores del Centre que obtenen un premi de gran prestigi i que les situa a l’elit de la natació catalana i estatal.

23.10.09. GRANS RESULTATS EN ELS CAMPIONATS D’EUROPA D’ISLÀNDIA
Els nostres nedadors Jesús Collado i Joan Giralt entrenats per la Maria Folgado han tornat del Campionat d’Europa de natació adaptada de Reykjavic (Islàndia) amb un grans resultats.
En Jesús ha assolit dues medalles de plata en dues de les tres proves que va nedar.
La primera prova on va pujar al podi va ser en els relleus de 4x100 metres crol on l’equip va aconseguir el segon lloc.
L’altra prova va ser en el 100 metres d’esquena on amb un registre de 1.05.94 va a tornar a repetir medalla, demostrant la gran evolució i sobretot el gran nivell d’aquest esportista.
Encara va nedar una altra prova, els 400 metres crol, on amb un crono de 4.30.72 va tocar en 5a posició entre els millors de la prova.
En Joan Giralt també va demostrar estar entre els nedadors del capdamunt de les classificacions.
Va assolir el 5è lloc en la prova de 50 metres crol amb un temps de 29.49, va ser 6è en els 100 metres braça amb un crono de 1.26.80 i encara en la darrera prova que va nedar, els 100 esquena, i amb un crono de 1.10.60, va assolir una gran 7a posició.
Felicitem a aquests esforçats esportistes, i a la seva entrenadora per aquests importants resultats entre els millors nedadors d’Europa.

 
 
Equips:
 
   
Disseny: Compagina, S.L. Col·laboracions, comentaris, consultes: cnmataro@cnmataro.org